sobota, 5 października 2013

Rozdanie wygraj Krem prosto z truskawki !




Specjalnie dla Was na truskawce strawberrynet.com  przy okazji zakupów nabyłam powyższy krem. Z tego co wiem to nie ma go na rynku polskim jest to krem z witaminą A oraz Kwasami Omega 3 i 6 pod oczy. 

Regulamin rozdania jest prosty: 
  1. Musisz zostać obserwatorem mojego bloga http://madziakowo.blogspot.com/
  2. i fanem mojego fanpage na FB https://www.facebook.com/pages/Madziakowoblogspotcom/161544380675848?ref=tn_tnmn
  3. Musisz umieścić baner konkursowy na swoim blogu
  4. Sponsorem rozdania jestem ja
  5. Rozdanie trwa od 5.10.2013 do 1.11.2013
  6. 2.11.2013 wybiorę jednego zwycięzcę i ogłoszę wyniki na blogu największe szanse na wygraną mają osoby, które w okresie rozdania będą najczęściej komentowały moje posty 
  7. Rozdanie nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)
  8. Odpowiedź umieszczajcie w komentarzu pod tym postem według wzoru:

  9. Obserwuję Blog jako...
    Lubię Blog na FB jako...
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail:

22 komentarze:

  1. Obserwuję Blog jako...old smugler
    Lubię Blog na FB jako Andrzej W
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: smuglerold@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuje blog jako Aneta Grzesiuk
    Lubię Blog na FB jako Piotr Grzesiuk
    Odpowiedz: Biorę udział.
    E-mail: Stein1@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  3. powodzenia:))

    zapraszam: http://swiatdzikuski26.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  4. A co mi tam, zgłaszam się!:-)

    Obserwuję Blog jako: Glamourka89
    Lubię Blog na FB jako: Monika B.
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: glamourka@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  5. witamina a jest super na zmarszczki, krem widzę pierwszy raz, na pewno niema go na polskim rynku.
    życzę powodzenia wszystkim biorącym udział w rozdaniu dziewczyną :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję Blog jako - Michasiowa94
    Lubię Blog na FB jako Justyna C.
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: Michasiowa94@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję Blog jako: Pauli798
    Lubię Blog na FB jako: Paulina P.
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: pauli798@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  8. Szkoda, że fb jest obowiązkowy ;)
    Powodzenia życzę wszystkim biorącym udział :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Mama testuje
    Lubię na FB jako: Mama testuje oraz Marta Jez...
    Odpowiedź: Biorę udział
    E- mail: serojad@o2.pl


    Zapraszam Cię do akcji maseczkowej :)
    http://matkabloguje.blogspot.com/2013/10/pazdziernik-miesiacem-maseczek.html?showComment=1380964932542#c2100968000662248591

    OdpowiedzUsuń
  10. życzę powodzenia biorącym udział :)
    szkoda,że trzeba dodać baner na blogu :(

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję Blog jako Paprykens
    Lubię Blog na FB jako Paprykens'owe Love i Patrycja S.
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: paprykens87@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję Blog jako Paprykens
    Lubię Blog na FB jako Paprykens'owe Love i Patrycja S.
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: paprykens87@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję Blog jako vesp007er (vesper lizbark)
    Lubię Blog na FB jako Amelia JA
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: vesp007er@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję Blog jako... Naughty Girl
    Lubię Blog na FB jako...Joanna W
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail:naughtygirl0106@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję Blog jako: Justyna K.
    Lubię Blog na FB jako: Justyna Kowalska
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: justynka099@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję Blog jako... Marta Zalewska
    Lubię Blog na FB jako... Marta Zalewska
    Odpowiedź:Biorę udział.
    E-mail: marta.zalewska@onet.eu

    baner : probkowo.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako Mama testuje
    Lubię jako: Marta Jezierska
    Odp.: Biorę udział
    E- mail: serojad@o2.pl

    Baner: http://matkabloguje.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdecznie za każdy komentarz :)

Proszę o niespamowanie linkami.

W razie pytań zapraszam do kontaktu, mój adres e-mail to rossnett2@tlen.pl


SZABLON BY: PANNA VEJJS.