środa, 28 października 2015

Ketchup Folwark - parówki w cieście francuskim



Dziś ostatni produkt firmy FOLWARK jaki mamy w domu. Jest to Ketchup Premium 460 g. Opakowanie standardowe jak sosy Folwark.

Kilka słów od producenta: Nasz ketchup jest o wyjątkowo wysokich walorach smakowych. Powstaje z wyselekcjonowanych, pachnących i soczystych pomidorów oraz starannie dobranych przypraw.

Produkt został odznaczony certyfikatem „Dobry Produkt – wybór ekspertów„ w
kategorii funkcjonalność opakowań i design.

Kiedy nie mam czasu to robię taki szybki obiad. Czyli zawijam parówki w żółty ser i w ciasto francuskie. Następnie wkładam do piekarnika nagrzanego na 200 stopni na 20 minut. Takie danie świetnie nam smakuje z ketchupem. Co mi się podoba w produkcie Folwark to fakt, że nie jest on wodnisty, jak czasem można spotkać w budkach z zapiekankami. Wręcz przeciwnie, jest dość gęsty, ma intensywny kolor i jednocześnie nie jest za ostry. Co prawda mam już swój ulubiony ketchup, który jem od lat (jest dostępny w sklepie za rogiem), ale ten też jest dobry, tylko trudniej dostępny. Polecam wypróbować jak tylko znajdziecie go na sklepowej półce:)



20 komentarzy:

  1. Robię czasem, ale nie za często, bo są dość tłuste.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jadłam kiedyś coś podobnego z sylwestra i bardzo mi smakowało! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja ostatnio znów mam fazę na ketchup, a nie jadłam jakiś czas. Podobno trzeba uważać na cukier w ketchupie, bo niektóre są bardzo przesłodzone.

    OdpowiedzUsuń
  4. Ketchup uwielbiam, a i parówki w cieście francuskim bardzo lubię i od czasu do czasu robię :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Dziękuję, że przypomniałaś mi o parówkach z serem w cieście, uwielbiam i kiedyś często robiłam jako lunch do pracy. Tego ketchupu nie znam, nie widziałam go jeszcze w żadnym sklepie.

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniam ;) Bardzo lubię parówki w cieście. O produktach tej marki już gdzieś czytałam ale nigdzie ich nie widuję na półkach w sklepie.

    OdpowiedzUsuń
  7. Odpowiedzi
    1. Parówki w cieście ;) Keczupu tego nie znam. Kupujemy tylko pikantny Helmans

      Usuń
  8. nie jadłam jeszcze tego keczupu, uwielbiam ciasto francuskie i dziś na obiad zapiekę w nim łososia

    OdpowiedzUsuń
  9. Mniami :o) uwielbiam parówki w cieście francuskim :o)

    OdpowiedzUsuń
  10. Oj... Zjadłabym taką parówkę. Uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
  11. Super obiadek, aż muszę kiedyś spróbować.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdecznie za każdy komentarz :)

Proszę o nie spamowanie linkami.

W razie pytań zapraszam do kontaktu, mój adres e-mail to rossnett2@tlen.pl


SZABLON BY: PANNA VEJJS.