niedziela, 26 października 2014

Wygraj ShinyBox Wrzesień 2014




Do wygrania pudełeczko z września 2014 zawiera produkty losowe z powyższego zdjęcia. Nie będę pisać dokładnie co dokładnie jest w środku, żeby było jednak trochę niespodzianki ;) Tutaj macie opis KLIK

Aby wziąć udział w rozdaniu należy:
- Polubić publicznie fanpage Shinybox
- Być publicznym obserwatorem mojego bloga
- Napisać: Dlaczego chcesz wygrać to pudełko?


Odpowiedzi można zostawiać w komentarzu

Wzór zgłoszenia:
Lubię jako:
Obserwuję jako:
Odpowiedź:


REGULAMIN

- Rozdanie trwa od 26,10. do 2.11.
- Wysyłka tylko na terenie Polski!
- Nie trzeba mieć bloga, by wziąć udział w konkursie, ale trzeba spełnić wszystkie punkty (zalajkować, zaobserwować i odpowiedzieć na pytanie)
- Wybiorę jedną osobę, w terminie do 7 dni od zakończenia rozdania, która wygra pudełko na podstawie odpowiedzi.
- Osoba ma 3 dni na zgłoszenie się po nagrodę, a ja 7 dni na wysyłkę. 
- Zastrzegam sobie prawo do zmian w regulaminie.


25 komentarzy:

  1. Lubię jako: Ewelina Plencler
    Obserwuję jako: Odrobina życia
    Odpowiedź: Bardzo bym chciała otrzymać to pudełeczko, bo nigdy go nie miałam. Zawsze kiedy miałam zamówić to rezygnowałam (nie widząc czemu?). Obserwuję, czytam blogi i wiem ile przyjemność i radości daje kobietkom otrzymanie tej paczuszki, chciałabym się ucieszyć i ja :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubię jako: Kasia Bancerek
    Obserwuję jako: Kasia B
    Odpowiedź: Bardzo chętnie wygrałabym te pudełeczko bo rzadko udaje mi się cokolwiek wygrać. Właściwie tylko 2 razy. I wiem, jakie to jest przyjemne. :) Chciałabym, znowu wygrać, po prostu :)
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Lubię jako: Justyna Pezdek
    Obserwuję jako: Justyna Pezdek
    Odpowiedź: Chcę wygrać ShinyBox, bo jak na razie tylko czytam co miesiąc recenzje zadowolonych użytkowniczek i na tym się kończy :/ Dlatego chcę również zaliczać się do tego grona chociaż raz :) A ponadto zawartość tego pudełeczka kojarzy mi się z luksusem i wyjątkowymi kosmetykami, więc ShinyBox zawsze gdzieś tam znajduje się na mojej liście życzeń ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Lubię jako: Małgorzata Margaretka
    Obserwuję jako: Małgorzata Wójcik
    Odpowiedź: Chciałabym wygrać to pudełko, ponieważ jednym z kosmetyków jest balsam Bioliqu, który mam nadzieję podarować córce borykającej się od wielu miesięcy z przesuszoną i podrażnioną skórę. Sprawdziliśmy wiele kosmetyków, ale jak dotąd żaden nie spełnił naszych oczekiwań w 100%. Poza tym w zestawie jest też maskara Etre Belle Lash X-Press&Hyaluronic, której także nie znam, a tusz do rzęs stanowi dla mnie podstawę codziennego makijażu. O korektorze cieni pod oczami już nawet nie śmiem wspominać, bo w moim wieku cienie w tym miejscu to niemalże norma każdego ranka ;)
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Lubię jako: Monika Niedzielska
    Obserwuję jako: Monika N
    Odpowiedź: Chciałabym wygrać to pudełeczko, bo jestem ogromną fanką maskar do rzęs, a wiem, że na ten tusz, który znajduje się w tym pudełeczku mnie nie stać. Nie znam także, żadnego kosmetyku, które też się tam znajdują i z chęcią bym je sprawdziła u siebie.
    Byłby to także bardzo miły prezent na moje urodziny, które są 3 listopada :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Lubię jako: Ewa Kokoszka
    Obserwuję jako: ewa k
    Odpowiedź: Chciałabym wygrać pudełko Shinybox, bo bardzo lubię testować kosmetyki :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Lubię jako: Ania Strzelec
    Obserwuję jako: anya
    Odpowiedź: Chciałabym wygrać to pudełko ponieważ jestem bardzo ciekawa tych Balneokosmetyki i zastanawiam się jakby się u mnie sprawdziły, po drugie słyszałam, że ta masakara robi cuda :) A jeśli chodzi o ogół, to już od roku zastanawiam się czy nie zdecydować się na shinybox. Z jednej strony jako kosmetykomaniaczka moje serce bije szybciej na comiesięczny dopływ kosmetyków, mój rozum jednak krzywi się na comiesięczny odpływ gotówki i szepcze, że pewnie nic mi się nigdy nie spodoba. Kiedy walka serca z rozumem trwa ja wciąż nie wiem czy warto się decydować. Więc, no nie wiem, może to by mnie w końcu przekonało.

    OdpowiedzUsuń
  8. Lubię jako: Justyna Tajne
    Obserwuję jako: Justyna Sabat
    Odpowiedź: Chciałabym takie pudełeczko z dwóch powodów. Po pierwsze, dlatego że te pudełeczka są bardzo ładne, więc po rozpakowaniu cudeniek można bez problemu postawić sobie pudełeczko na półce, by przechowywać swoje bibeloty. Jako rasowy chomik, bibelotów mam pod dostatkiem, więc ślicznym pudełkiem na pewno nie pogardzę. Po drugie... cóż, to SHINYBOX! Aż mnie zazdrość zżera za każdym razem, gdy blogerki prezentują ich zawartość. Kto by nie chciał znaleźć się na ich miejscu? To prawie jak gwiazdka co miesiąc! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Lubię jako: Marta Zalewska
    Obserwuję jako: Marta Zalewska
    Odpowiedź: Bo dla mnie pudełeczko Shinybox jest jak ja.. nigdy nie wiesz co ukryło się w środku. I gdy je otworzysz nie wiesz co Cię czeka - wielka radość czy też moje rozczarowanie. Niemniej jednak każde podniesienie wieczka w górę i rozerwanie papieru niesie za sobą bezcenny dreszczyk emocji. A jeśli pudełko z kosmetykami jest jak kobieta to ja w życiu kieruję się pewną zasadą.. przed ślubem pokaż mu ładne opakowanie i zaczaruj go nim. Po ślubie zaś wszystko to co złego skryło się w środku. Pudełeczko chciałabym wygrac dla mamy - autorki tej złotej myśli ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Lubię jako: Reanimacja Blondynki
    Obserwuję jako: Reanimacja Blondynki:
    Dlaczego?: Chciałabym wygrać to pudełeczko, ponieważ żaden inny box nie przypadł mi do gustu tak jak ten. Każdy z tych produktów chętnie wykorzystam i napiszę recenzję. Podoba mi się wysoka jakość pudełeczka i zawsze to sobie cenię. :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Lubię jako: Sabina Elias
    Obserwuję jako: Sabina Elias
    Odpowiedź:Chciałabym wygrac to pudełko ponieważ nie miałam okazji go otworzyć i poznać jego zawartości. Byłoby to moje pierwsze pudełeczko Shiny Box. Ciekawa jestem Balneokosmetyków oraz tuszu Etre Belle. Jako kosmetykomaniaczka chętnie wszystkie przetestuję i zrobię ciekawą recenzję na swoim blogu. Wiele słyszałam o tych cudownych, pełnych ciekawej zawartości pudełkach więc miło byłoby takie wygrać :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Lubię jako: Klaudia Troć
    Obserwuję jako: Laguś ś
    Odpowiedź:
    Czy chcę wygrać??
    Tak.
    Dlaczego???
    Od dłuższego czasu obserwuję profil ShinyBox'a zaspokajając comiesięczną ciekawość odnośnie zawartości pudełka ;). Jednak jeszcze na żadne się nie zdecydowałam. Myślę, że wygrana w postaci akurat tego wrześniowego pudełka mogłoby mnie przekonać do ShinyBox, ponieważ zestaw ten prezentuje się znakomicie.

    OdpowiedzUsuń
  13. Lubię jako: Natalia R.
    Obserwuję jako: darmoszki
    Odpowiedź:
    Bardzo chciałabym otrzymać to pudełko, ponieważ Shinybox uzależnia. Dostałam jedno pudełko i pamiętam jak miłe i przyjemne uczucie gościło przy jego otwieraniu, mimo, że poniekąd znałam zawartość. Shinybox to świetna zabawa, która umożliwia nam poznawanie nowości kosmetycznych, na które z różnych powodów nie możemy sobie pozwolić.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo chcę wygrać Shiny pudełko,
      By móc je otworzyć z radością wielką!
      By poznać te wszystkie kolorowe wspaniałości,
      I tym entuzjazmem podzielić się z gośćmi.
      By móc powąchać, pomacać i poużywać,
      I tym samym kosmetyczne doświadczenie zdobywać.

      Usuń
  14. Lubię jako: Angelika Kamińska
    Obserwuję jako: Angelika K
    Odpowiedź: Chciałabym wygrać pudełko ShinyBox, ponieważ nie mogę sobie go zamówić z pewnych powodów, a uwielbiam czytać recenzje kosmetyków z comiesięcznych pudełek oraz oglądać filmiki o tych pudełkach. Chciałabym też przetestować kosmetyki, które tu wystąpią i poszerzyć swoje doświadczenie z różnymi markami kosmetyków. ;3

    Pozdrawiam. :**

    OdpowiedzUsuń
  15. Lubię jako:Patrycja Pietruszewska
    Obserwuję jako:Patrycja P
    Odpowiedź:Chciałabym wygrać pudełko ShinyBox, ponieważ nigdy go nie miałam a idea tych pudełeczek bardzo mi się podoba, to taka pewnego rodzaju niespodzianka. W pudełeczku są marki których nigdy nie używałam a bardzo chciałabym przetestować. Myślę, że mnie rozumiesz;p

    Pozdrawiam:*

    OdpowiedzUsuń
  16. Lubię jako: Maleńka bloguje
    Obserwuję jako: malenka
    Odpowiedź: Nigdy nie miałam styczności z produktami zawartymi w tym pudełku - byłaby to świetna okazja do ich przetestowania. Ba, nawet nigdy nie miałam pudełeczka, jakiś taki strach przed zamówieniem - teraz mogłabym go przełamać i z dumą zaprezentować na blogu ;)

    OdpowiedzUsuń
  17. Lubię jako: Aneta Sokowicz
    Obserwuję jako: Iris
    Odpowiedź: Już od dawna śledzę na blogach wpisy o kosmetycznych pudełkach. Strasznie podoba mi się pomysł z ich losową zawartością. Większość tych kosmetyków trafia w mój gust, fajnie więc byłoby mieć jedno takie pudełko.

    OdpowiedzUsuń
  18. Lubię jako: Żaneta Bliska
    Obserwuję jako: Aneta Blicharska
    Odpowiedź: Dużo czytałam na temat tego pudełka, wszystkie dziewczyny zachwalają mascarę. Chciałabym ją wypróbować na sobie :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Lubię jako: Edyta Stefan
    Obserwuję jako: Edyta S
    Odp.
    Wielkiej gorączki nieomal dostałam
    Gdy na Twym blogu zaobserwowałam,
    że niespodziankę nam wielką czynisz
    i wygrać można u Ciebie Shiny.

    Teraz mnie zżera ciekawość wielka
    co też tam włożysz do tego pudełka?
    Serce w mej piersi skacze, kołacze.
    Może mnie spotka szczęście ogromne
    i przesyłeczka ta trafi do mnie?

    To się już w głowie nikomu nie mieści
    ciśnienie mam 200 na 240.
    I ta nadzieja, i to rąk drżenie.
    Może się spełni moje pragnienie?
    Bo ja tak marzę o tym ogromnie,
    by ta paczuszka trafiła do mnie.

    Teraz zostało oczekiwanie
    Czy Madziakowo postawi na mnie?
    Czy dane mi będzie, jak subskrybentkom
    przeżyć napięcie, ciekawość wielką,
    podniecające wyczekiwanie,
    co też tam trafię w pudełku dla mnie?

    A potem testy tych kosmetyków,
    będę jak kogut w swoim kurniku,
    tak jak królowa na swoim tronie,
    kiedy ta paczka trafi w me dłonie.

    A jak nie trafi? Jak się nie uda?
    Jak Madziakowo mnie nie wybierze?
    Ech... trzeba będzie dać łeb do góry
    nie patrzeć na dół, lecz prosto w chmury.

    Bo to tak jak u subskrybentek
    tych co kupują co miesiąc Shiny.
    Czasem im radość sprawi pudełko,
    czasem kosmetyk zawód uczyni.

    Lecz najważniejszy i najciekawszy
    w tym wszystkim jest czas oczekiwania,
    i radość z tego co się udało,
    choć też bywają rozczarowania.

    To ja się w ręce losu oddaję,
    kciuki zaciskam, zagryzam usta.
    Teraz już tylko wyczekiwanie...
    Niech to cholerka! Ugryzłam się w usta! ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdecznie za każdy komentarz :)

Proszę o nie spamowanie linkami.

W razie pytań zapraszam do kontaktu, mój adres e-mail to rossnett2@tlen.pl


SZABLON BY: PANNA VEJJS.