czwartek, 29 sierpnia 2013

ROZDANIE !!! - Wygraj system wybielający 10 dni biała perła - Aż 3 osoby zwycieżą !!!





Na temat tego jak na mnie  zadziałał system wybielający 10 dni Biała Perła pisałam tutaj :)  http://madziakowo.blogspot.com/2013/08/biaa-pera-system-wybielajacy-10-dni.html

Dziś mam dla Was rozdanie wygrywają 
aż 3 osoby !!!


Regulamin:
  1. Musisz zostać obserwatorem mojego bloga http://madziakowo.blogspot.com/i fanem mojego fanpage na FB https://www.facebook.com/pages/Madziakowoblogspotcom/161544380675848?ref=tn_tnmn
  2. Musisz polubić profil Biała Perła na FB https://www.facebook.com/pages/Bia%C5%82a-Per%C5%82a/118650698162754
  3. Musisz odpowiedzieć na PYTANIE: Dlaczego chcesz mieć bielsze zęby ?
  4. Musisz umieścić baner konkursowy na swoim blogu
  5. Sponsorem rozdania jest Biała Perła, która to wysyła nagrody do 3 zwycięzców.
  6. Nagrody to System wybielający 10 dni biała perła, aż 3 osoby wygrywają po jednym systemie wybielającym 10 dni biała perła
  7. Rozdanie trwa KRÓTKO dokładnie od 29-08-2013 do 2-09-2013 
  8. Dnia 3-09-2013 wybiorę 3 odpowiedzi i ogłoszę wyniki na blogu. Proszę nie pisać rymowanek :) czy wierszy zależy mi na szczerej odpowiedzi. 
  9. Rozdanie nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)
Odpowiedź umieszczajcie w komentarzu pod tym postem według wzoru:
Obserwuję Blog jako...
Lubię Blog i Biała Perła na FB jako...
Odpowiedź:
E-mail:

43 komentarze:

  1. Obserwuję Blog jako: Jaga Janko
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako: No i git
    Odpowiedź: Powody są trzy: chciałabym czuć się pewniej, polubić swój uśmiech i po prostu wyglądać lepiej, atrakcyjniej :)
    E-mail: no.i.gicio@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako:zakochana w kolorkach
    Lubię blogi i Biała Perła na FB jako:zakochana w kolorkach
    Odpowiedź:Głównym powodem jest fakt,że od października zaczynam nowy etap swojego życia i bardzo mi zależy żeby zrobić dobre wrażenie na ludziach,którzy będą mnie otaczać;) Podobno pierwsze wrażenie najważniejsze,więc sama rozumiesz;)
    e-mail:goralka18@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Baner umieściłam:http://zakochanawkolorkach.blogspot.com/

      Usuń
  3. Obserwuję Blog jako...car00lina
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako...skumulowana.blogspot.com
    Odpowiedź: Pragnę mieć białe zęby ponieważ jestem młodą mamą i chcę pokazać, że będąc posiadaczką dwóch pociech (czyt. pochłaniaczy czasu:)) mogę wyglądać dobrze, ładnie i być pewną siebie. Chcę też spokojnie móc uśmiechać się na każdym kroku zachwycając innych bielą zębów, a nie martwić się i zasłaniać.
    E-mail: kp13149@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję Blog jako... KamiluŚkaa
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako...Kamila T
    Odpowiedź: Dlaczego chcę mieć białe zęby? Ponieważ czuję się bardzo niekomfortowo widząc swoje zęby w lustrze, zwłaszcza że mój TŻ ma ząbki jak z reklamy. Czasem wolę się nie uśmiechać niż pokazać zęby. Wiem, że nie są w najgorszym stanie ale od zawsze chciałam mieć zdrowe i białe zęby. Zdrowe są, niestety z idealną bielą już troszkę gorzej. Za niedługo w moim życiu ma start nowy etap, mam nadzieję, że z białymi ząbkami. Ponadto uważam, że białe zęby to najlepszy dodatek i ozdoba nas samych. A ogólnie mówiąc chcę się wreszcie uśmiechać jak kiedyś :))
    E-mail: kamiluskaa@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. banner tu: http://szaro--kolorowa.blogspot.com/

      Usuń
  5. Obserwuję Blog jako Emi Włodarczyk
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Emi Włodarczyk
    Odpowiedź: Dlaczego chcę mieć białe zęby? Dlatego że podniosę swoją samoocenę i będę bardziej pewna swojej atrakcyjności. Napewno zacznę częściej się uśmiechać. Będę zawsze robić DOBRE pierwsze wrażenie.
    E-mail: emiwlodarczyk@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję Blog jako: nika

    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako: Monika Mendowska

    Odpowiedź: Dlaczego chcę mieć bielsze zęby? Dla odmiany. Dla odmiany całego mojego dotychczasowego życia. Być może brzmi to górnolotnie, ale w wybieleniu zębów pokładam nadzieje na zaczęcie nowego rozdziału. Mówi się, że przełomowym momentem w życiu kobiety jest zmiana jej fryzury – wraz z nią zmienia ona swoje życie. Ja chciałabym zmienić swoje życie dzięki wybieleniu zębów, które... kiedyś były kilka tonów bielsze i wtedy czułam się z nimi komfortowo, czego nie mogę powiedzieć o sobie obecnie. Podoba mi się mój uśmiech, ale zęby wszystko psują. Zżółkły przez pitą litrami kawę i palone jeden za drugim papierosy... Głównie przez to... Zabieg wybielania nie należy do najtańszych, toteż, powiem szczerze, nie mogę sobie na niego pozwolić. Zawsze znajdą się jakieś pilniejsze wydatki. Gdybym miała możliwość otrzymania go w prezencie, zyskałabym motywację przede wszystkim do rzucenia palenia. Wizja odzyskania pięknych, białych zębów byłaby dla mnie motorem napędowym. Uwielbiam nosić białe rzeczy. Niestety nie są one najlepszym wyborem dla mojego uśmiechu... Nie wspomnę już o pomalowaniu ust szminką – czerwoną szminką, która marzy mi się właściwie od zawsze, ale niegdyś nie miałam na nią odwagi, a teraz... Teraz odwaga zamieniła się miejscami z warunkami, bo przez czerwień warg zęby wydają się jeszcze bardziej żółte, co nie wygląda najlepiej. Nie wyglądając dobrze nie ma mowy o tym, by dobrze się czuć we własnej skórze. Marzy mi się założenie krótkiej, dopasowanej białej sukienki, krwistoczerwona szminka na ustach i wielkie wyjście. Wygrana w tym konkursie mogłaby spełnić to moje małe-duże marzenie. Tym bardziej, że zimą czeka mnie bal maturalny, a wiadomo, że na nim każda dziewczyna chciałaby czuć się najpiękniejszą – jak księżniczka. Uśmiechać się do kamery i robić sobie mnóstwo zdjęć ze znajomymi ze szkoły, a obiektyw aparatu jest bardzo nieprzychylnie nastawiony do żółtych zębów i chciwie wyłapuje tego typu defekty. Bielsze zęby pozwoliłyby mi być bardziej pewną siebie i chwycić wreszcie szczęście za nogi.

    E-mail: niepiszdomniee@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  7. Bo białe zęby to szczęśliwe zęby :) Bez plan i próchnicy :)

    Obserwuję jako Ewa TK
    Oba Fb lubię jako Ewa T-K

    ewa.twardowska@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję Blog jako : paulina woźnica
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako : paulina woźnica
    Odpowiedź: może to zabrzmi dziwnie, ale odkąd pamiętam mam problemy z cerą .. ogromny kompleks. Podobno mam ładne ,równe zęby , jednak nie uśmiecham się zbyt często, gdyż zęby nie są do końca białe ( wiąże się to z moją chorobą) .. chciałabym mieć bielsze zęby , być może ludzie przestaną zwracać dzięki temu uwagę na stan mojej cery, a ja nabiorę pewności siebie .
    E-mail: trueedreaams@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję Blog jako PUDERNICZKA TEKLI
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Puderniczka Tekli
    Odpowiedź: Białe żeby to taki dodatek do całej "kompozycji", każdy chce się poczuć gwiazdą filmową ;)
    E-mail:puderniczkatekli@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję Blog jako... Klaudia
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako... Klaudia Li.
    Odpowiedź: Dlaczego chcesz mieć bielsze zęby ? Białe zęby to chyba marzenie każdej kobiety. W telewizji czy internecie można napatrzeć się na tyle Pań z pięknym białym uśmiechem, że to chyba marzenie każdej z nas ;) Pozatym gdy widzę kogoś kto ma tak piękny uśmiech najpierw myślę "wow" a potem "też taki chce :( czemu takiego nie mam?:(". Białe zęby mają coś w sobie dodają uroku i seksowności uśmiechowi. Tak jak wspomniałam każda takie chce i ja też marze o idelanie białym uśmiechu.
    E-mail: mybrushesmylife@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. baner : http://mybrushesmylife.blogspot.com/

      Usuń
  11. Obserwuję Blog jako... makapaka
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako... Madzia Reguła
    Odpowiedź: Chcę mieć bielsze zęby, ponieważ w przyszłości będę logopedą i każdy mały ( i duży) pacjent będzie patrzeć na moje zęby... Zawsze się ich wstydziłam. Były żółte i krzywe. Już za miesiąc ściągam aparat z zębów i chciałabym je wybielić aby były perfekcyjne.Abym w końcu mogła bez wstydu się uśmiechać. Jak wiadomo, zdrowy , piękny i biały uśmiech to najlepsza wizytówka człowieka . Chcę mieć w końcu porządną wizytówkę! ;-)
    E-mail: extremalna@gmail.com
    baner: makapakaej.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję Blog jako...Starrend
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako...Wiktoria Grabowska
    Odpowiedź: Chcę mieć bielsze zęby, bo bielsze zęby poprawiają nie tylko nasz wygląd, ale także naszą samoocenę i poczucie własnej wartości. Od lat wiadomo, że piekny biały uśmiech to coś coś co świadczy o nas i o tym jak dbamy o siebie. Piękne i białe zęby to coś co kochamy.
    E-mail: grabie1@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję Blog jako... Taida Wojciechowska
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako... Taida Wojciechowska
    Odpowiedź: Szczerze..? Chciałabym mieć bielsze zęby bo białych nie mam :)) Po prostu, nie mogę ich koloru naprostować pastami tak więc jeśli ten system wybielający da radę będę przeszczęśliwa, pewnie do tego stopnia że będę polecać go w przestrzeni internetowej jak i w ,,realu" :)
    E-mail: 1allegro@onet.eu
    Banner : http://xvivideyes.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję Blog jako: Agnieszka eS.
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako: Agnieszka S*k
    Odpowiedź: Dlaczego chcę mieć bielsze zęby? Krótko, szczere i na temat: bo za niecały miesiąc wychodzę za mąż! No i na tle bielusieńkiego welonu i moje ząbki powinny się jako tako w miarę przyzwoicie prezentować :) By móc wszystkich, a zwłaszcza Pana Młodego, olśnić nie tylko piękną suknią, makijażem i dodatkami, ale też uśmiechem.
    E-mail: sekagnieszka033@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  15. wysyłajcie do Londynu, bo mnie wszystkie konkursy omijają :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Nie mam szczęścia, ale pozostałym życzę szczęścia :D.

    Buziaki :*.

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję Blog jako: Tanika i Wojtas
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako: Tatiana Dobija
    Odpowiedź: Biały zęby to podstawa, tworzą nas piękniejszymi ( nie ukrywajmy ) i bardziej atrakcyjnymi dla innych, przyciągają spojrzenia, zachęcają do częstego uśmiechania się, a biały uśmiech jest doskonałą wizytówką każdej z nas - zyskujemy sympatie, czujemy się bardziej pewni siebie i swoich możliwości, bo uśmiech przełamuje wszystkie lody, czy to na biznesowym spotkaniu, czy w prywatnym towarzystwie, uśmiech działa pozytywnie, a cóż najbardziej zachęca do uśmiechu, jak nie bialutkie jak perły ząbki??? No właśnie - białe zęby = uśmiech - chcę częściej się uśmiechać :)
    E-mail: tanika@mailmix.pl

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję Blog jako lovely-paula@wp.pl
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Paulina B.
    Odpowiedź: Białe zęby nie krępują mojego uśmiechu, pomimo iż nie mam próchnicy, po ciąży miałam problemy z zębami, 3 zęby same 'umarły' i musiałam je leczyć kanałowo - ból okropny! Dlatego właśnie jeszcze bardziej zaczęłam dbać o swoje uzębienie. Dzięki białym zębom, uśmiecham się swobodnie. Przecież śmiech, to zdrowie ;)
    E-mail: lovely-paula@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję Blog jako...Kasia Andry
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako... Katie Andry
    Odpowiedź: Odpowiedź jest banalna. Jest jeden dzień w życiu każdej kobiety, kiedy chce wyglądać najpiękniej, bo wszystkie oczy zwrócone są na nią. Ten dzień to 4.10.14 - dzień mojego ślubu. Jeśli dzięki wygranej w Twoim Rozdaniu będę mogła mieć bielsze zęby na swoim ślubie będę na pewno odrobinę piękniejsza tego dnia.
    E-mail: kkaska08@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję Blog jako Ann
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Anna L.
    Odpowiedź:
    Białe zęby marzą mi się od lat, próbowałam je wybielić sodą oczyszczoną i solą ;) o negatywnych efektach pisać tutaj nie będę ;) Od dłuższego czasu stosuję Colgate wybielającą z kryształkami, ale to jeszcze nie to. Jestem pewna (widziałam Twoją recenzję), że ta pasta pomogłaby mi uzyskać porządany efekt, a to sprawiłoby, że mój uśmiech stanie się ładniejszy, a ja pewniejsza siebie :)
    E-mail: petiteannie90@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję Blog jako... Sabii
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako...Sabi Sabi
    Odpowiedź:Chcę mieć białe ząbki, bo po częstotliwości wizyt ostatnich u stomatolog należy im się coś dobrego w końcu, a nie tylko wiercenie i wiercenie:)
    E-mail: sabela87@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję Blog jako 92ana
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako FP: czytamysobie.blogspot.com
    Odpowiedź: Białe zęby są dla mnie bardzo ważne, w końcu uśmiech to podstawa. Promienny uśmiech dodaje pewności siebie i pięknie wygląda. Białe zęby wspaniale wyglądają gdy pomalujemy usta czerwoną szminką.
    Warto dbać o uśmiech. Dzięki białym zębom czujemy się zadbani.. I częściej się śmiejemy. :D
    E-mail: annaszuba@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: balsamowo
    Lubię blog i Biała Perła na FB jako: Aneta W.
    Odpowiedź: Chciałabym się w końcu uśmiechnąć "pełną gębą" - póki co żółtawy odcień zębów bardzo mi w tym przeszkadza. Na każdym zdjęciu mam dziwny półuśmiech - czas to w końcu zmienić! :)
    E-mail: balsamowo@gmail.com
    Baner na blogu: http://balsamowo.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję Blog jako: Madeleine
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako... Magdalena Melzer
    Odpowiedź: Wiem, ze z bielszymi zębami miałabym więcej pewności siebie, czułabym się bardziej atrakcyjna. Do powakacyjnej opalenizny białe ząbki wyglądają wyśmienicie ;)
    E-mail: magdalenamelzer@gmail.com
    Banner: http://madeleinesvida.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję Blog jako: maddzik
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Magda Karpińska
    Odpowiedź: Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wybieleniem moich zębów. Robiąc zdjęcia makijaży bądź stylizacji ładny, biały uśmiech jest bardzo ważny, a ja niestety nie mogę się takim pochwalić. Dodatkowo chyba każda z Nas lubi się chwalić tym co ma w sobie najpiękniejsze, także lśniące białe zęby byłyby powodem do częstszego uśmiechania się. A nóż uda mi się, niby przypadkiem uśmiechnąć do 'tego jedynego' i zakocha się w moim uśmiechu? Kto wie ;)
    E-mail: maddzik.blog@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako Kosmetyczna Maniaczkaa
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Dominika Matuszak
    Odpowiedź: Dlaczego chcę mieć bielsze zęby? Pytanie wydaje się z początku banalne, mogłabym odpowiedzieć: aby wyglądać atrakcyjnie. Jednak po głębszym zastanowieniu się to nie wszystko. Piękny uśmiech to jeden z kluczy do sukcesu i szczęścia nie tylko swojego, ale innych osób. Z śnieżnobiałymi zębami można podbić świat, zauroczyć swojego przyszłego męża, udobruchać szefa, który jest zły za niedokładnie wykonaną pracę czy też umilić dzień sprzedawcy w sklepie, który od rana musi pracować i podawać towar. Zwykły uśmiech, może wywołać wiele radości na twarzach innych osób a ja chce temu wyjść naprzeciw. Z racji, że jestem osobą uśmiechniętą na co dzień, ale niestety od długiego czasu walczę o białe ząbki i ciężko mi to idzie, postanowiłam wziąć udział w Twoim rozdaniu. W naszym pięknym kraju brakuje ludzi, którzy uśmiechają się bezinteresownie do innych, wystarczy rozejrzeć się po ulicach polskich miast. W krajach zachodnich ludzie są weselsi, otwarci, uśmiechnięci na każdym kroku. Ja też pragnę przemierzać ulice z śnieżnobiałym uśmiechem, a nóż może umilę dzień jakiejś samotnej, starszej osobie, do której od dawna nikt się nie uśmiechnął.

    E-mail: kosmetyczna_maniaczkaa@onet.eu
    Baner: http://kosmetyczna-maniaczkaa.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  27. obserwuję jako: dream7
    lubię blog i Biała perła na fb jako : Monika S.
    Odpowiedź: Dlaczego chcę mieć białe zęby ? Ponieważ chcę czuć się pewna siebie , białe zęby na pewno mi w tym w pomogą. Od zawsze miałam taki odruch że gdy śmieję się zasłaniam buzię dłonią ponieważ wstydzę się swojego uśmiechu. Wiem że może to wydawać się dziwne ale tak jest parę osób już mi zwróciło uwagę i nie czuję się z tym dobrze. Mam nadzieję że dzięki Białej Perle będę mogła swobodnie uśmiechać się w towarzystwie i uśmiech nie będzie dla mnie powodem do wstydu tylko dumy.
    E-mail: monia9873@wp.pl
    baner :http://probki-testowanie-recenzje.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję Blog jako...incorrect
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako...Agnieszka Pawlak
    Odpowiedź: bardzo boję się dentysty, w dzieciństwie uciekałam z wizyt - co dziś skutkuje niezbyt ładnym uśmiechem (co prawda nie jest najgorszy, wystarczy trochę wizyt i aparat), ale na każdą wizytę czekam 2-3miesiące, nie stać mnie na prywatne wizyty. kiedy się śmieję, zasłaniam buzię. czuję się strasznie niekomfortowo, a gdybym je wybieliła, chociaż trochę dodałoby mi to odwagi
    E-mail:

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję Blog jako Justyna K.
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Justyna Klusek
    Odpowiedź: Bardzo lubię się uśmiechać i podobno jest to mój atut, więc chciałabym swój uśmiech prezentować jak najczęściej i dobrze byłoby zadbać o to, by wyglądał ładnie. Dobrze jest czuć się swobodnie i pewnie z samym sobą :)
    E-mail:tinka_22@tlen.pl

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję Blog jako... Testerka
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako... Mój kosmetyczny punkt widzenia.
    Odpowiedź: Białe zęby marzą mi się od dawna. Niestety, przez to że przyjmuję sporo leków wyglądają jak wyglądają. Jednak niedawno byłam u dentysty i uzupełniłam braki w szkliwie. Kolejnym etapem miał być zakup Białej Perły, która u mojej mamy sprawdziła się naprawdę super. Dlatego też biorę udział w konkursie :) Mam nadzieję, że dzięki niej przestanę w końcu unikać aparatu czy kamery i nie będę się śmiać przykrywając usta. Ponadto jestem logopedą i codzienne 6, 7-godzinne patrzenie na swoje nieidealne zęby naprawdę jest nieco frustrujące. Chciałabym się w końcu poczuć pewnie, atrakcyjnie i pozbyć się poczucia wstydu i zażenowania.
    E-mail: mojkosmetycznypunktwidzenia@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję Blog jako Kinga Piasecka
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Kinga Piasecka
    Odpowiedź: Jako blogerka która wykonuje makijaże chciałabym by wszystko było idealne wraz z moimi zębami. By zdjęcia pokazywały tą biel i by zęby komponawały się tak jak powinno razem z makijażem. Zresztą czerwona szminka wraz z lśniącymi ząbkami to super połączenie hihi:)
    E-mail:kingapiasecka2@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. banner na : passion-make-up.blogspot.com

      Usuń
  32. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję Blog jako fuggitivo
    Lubię Blog i Biała Perła na FB jako Magda P
    Odpowiedź: Myślę ze białe zęby mogą być dobrym sposobem na przełamanie mojej nieśmiałości, bo przecież piękny uśmiech dodaje pewności siebie i odwagi. Lubie się uśmiechać i często to robię, ale z pewnym skrępowaniem, bo pomimo regularnego mycia i dbania o ząbki nie są one ładne :(
    E-mail: magdus1171@wp.pl

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdecznie za każdy komentarz :)

Proszę o nie spamowanie linkami.

W razie pytań zapraszam do kontaktu, mój adres e-mail to rossnett2@tlen.pl

SZABLON BY: PANNA VEJJS.