wtorek, 9 lipca 2013

Rozdanie - Wygraj różowy TANGLE TEEZER




Tangle Teezer nabyłam na allegro, użyłam go raz jednak wolę swoją szczotkę. Pomyślałam więc że może ktoś będzie miał ochotę go przygarnąć :)


Regulamin: 
  1. Musisz zostać obserwatorem mojego bloga http://madziakowo.blogspot.com/
  2. i fanem mojego fanpage na FB https://www.facebook.com/pages/Madziakowoblogspotcom/161544380675848?ref=tn_tnmn
  3. Musisz odpowiedzieć na PYTANIE: Jakie posty na blogach czytasz najchętniej.
  4. Musisz umieścić baner konkursowy na swoim blogu
  5. Sponsorem rozdania jestem ja
  6. Rozdanie trwa od 9-07-2013 do 9-08-2013
  7. 10-08-2013 wybiorę jedną odpowiedź i ogłoszę wyniki na blogu. Proszę nie pisać rymowanek :) czy wierszy zależy mi na szczerej odpowiedzi. 
  8. Rozdanie nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)
  9. Odpowiedź umieszczajcie w komentarzu pod tym postem według wzoru:

  10. Obserwuję Blog jako...
    Lubię Blog na FB jako...
    Odpowiedź:
    E-mail:

80 komentarzy:

  1. Obserwuję Blog jako miraga
    Lubię Blog na FB jako Agnieszka B.
    Odpowiedź: Lubię posty dotyczące akcesoriów dla dzieci, uwielbiam posty dot. wypieków kulinarnych i chętnie czytam o kosmetykach naturalnych.
    Nie ukrywam, że podczytuje też posty przesyłkowe.

    E-mail: miraga@interia.eu

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję Blog jako: idalia88
    Lubię Blog na FB jako: Isa Idalia K
    Odpowiedź: Najbardziej lubię czytać recenzję kosmetyków jak również różne ciekawostki o pielęgnacji, lubię też posty zakupowe:)
    E-mail: allfaithislost5@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję Blog jako 91ana
    Lubię Blog na FB jako czytamysobie.blogspot.com
    Odpowiedź: Kosmetyczne, najlepiej z makijażami lub inspiracjami, które mogę potem wykorzystać. Lubię, kiedy zdjęcia urozmaicają notki :)
    E-mail: annaszuba@op.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pomyłka! Obserwuję jako 92ana :)
      Wkradł się mały błąd. :P

      Usuń
  4. Obserwuję Blog jako KamiluŚkaa
    Lubię Blog na FB jako Kamila T.
    Odpowiedź: Uwielbiam recenzje kosmetyczne, zwłaszcza lakierowe i włosowe. Ciekawostki na temat pielęgnacji oraz jak zrobić jakiś kosmetyk w domu, np. pastę cukrową, bombę do kąpieli, peeling kawowy. Lubię czasem też podejrzeć ciekawe i niebanalne inspiracje do domu. Kiedyś widziałam post o prawdach i mitach na temat ciała i kosmetyków, post ten był bardzo przyjemny i w dodatku uczący, chętnie poczytałabym coś takiego ponownie, ale na żadnym blogu nie mogę czegoś takiego znaleźć. Fajnie jest też czasem obejrzeć nowości :)
    E-mail: kamiluskaa@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję Blog jako... Ewa TK
    Lubię Blog na FB jako...Ewa T-K (40 Fanka)
    Odpowiedź: Najchętniej szczere i rzetelne. Jasno napisanych. Głównie o kosmetykach, nowościach kosmetycznych oraz naturalnych eco kosmetykach!
    E-mail: ewa.twardowska@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję Blog jako Moooni
    Lubię Blog na FB jako Kobieta Po Pracy
    Odpowiedź: Uwielbiam denka- fascynuje mnie ilość pustych opakowań, z przyjemnością czytam recenzje ale nie takie suche fakty co, gdzie ile ale doprawione szczypta prywatności i humoru, przepadam za postami włosomaniaczek
    E-mail: mooonipopracy@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję Blog jako Majowa Malaga
    Lubię Blog na FB jako Majowa Malaga
    Odpowiedź: ja najbardziej lubię recenzję kosmetyków do pielęgnacji a w szczególności do pielęgnacji twarzy, na drugim miejscu są denka, ulubieńcy i zakupy oraz tagi :)
    E-mail:majowa.malaga@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję Blog jako darianna131
    Lubię Blog na FB jako Daria Stasiak
    Odpowiedź: Ja bardzo lubie czytać a raczej przeglądać blogi bogate w zdjęcia, to zdjęcia mówią mi dużo o kosmetyku i krótka, konkretna recenzja. Sama często dobiegam od tego schematu, ale jestem pokoleniem, które nie lubi czytać. A z treści bloga, to uwielbiam recenzje kolorówki, pielęgnacja jest ważniejsza, ja to wiem, jednak ma swoich ulubieńców i niechętnie ich zmieniam. Bardzo lubie przeglądać haule, ponieważ wtedy mogę dowiedzieć się o nowych i ciekawych kosmetykach, których normalnie nie dostrzegam w drogeriach,
    E-mail: darianna131@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję Blog jako - PUDERNICZKA BLOG
    Lubię Blog na FB jako JADWIGA G.
    Odpowiedź: Lubię posty dotyczące:
    - PAZNOKCI, LAKIERÓW
    - MAKIJAŻE, KOSMETYKI KOLOROWE
    - PRZEGLĄDY PACZUSZKOWE
    E-mail: mi378@wp.pl

    OdpowiedzUsuń

  10. Obserwuję Blog jako żaneta serocka
    Lubię Blog na FB jako żaneta serocka
    Odpowiedź: Najbardziej lubię projekty denko ponieważ uczą nas systematycznego zużywania kosmetyków.
    Zużywamy jedno, otwieramy następne. Po wykończeniu o produkcie możemy najwięcej powiedzieć.
    E-mail: cytruska87@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  11. ja chyba też wolę swoją szczotkę ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję Blog jako fly m ( flymaniszka )
    Polubiłam Twój Blog jako Monika P.
    Moja odp.: Z racji tego, że sama od niedawna zaczęłam pisać bloga na którym umieszczam przeważnie makijaże, posty, które szczególnie przyciągają mój wzrok dotyczą oczywiście kosmetyków kolorowych. Choć nie ukrywam, że kosmetyki pielęgnacyjne również są bliskie memu sercu.
    E-mail: flymaniszka@go2.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. a używany :) to może nie :) powodzenia?

      Usuń
  13. Życzę powodzenia biorącym udział :-)

    OdpowiedzUsuń
  14. Amazing product! I love it:)

    bloglovin.com/blog/3880191

    OdpowiedzUsuń
  15. Też dużo bardziej wolę naturalną szczotkę niż TT.

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję Blog jako... old smugler
    Lubię Blog na FB jako Andrzej W
    Odpowiedź: najchętniej bym poczytał o czymś dla panów.... co jest pomijanym tematem. Niestety.
    E-mail: smuglerold@gmail.com
    http://smuglerold.blogspot.com/

    pozdrawiam i zapraszam

    OdpowiedzUsuń
  17. O jakie fajne rozdanie :) życzę wszystkim powodzonka:)!

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję Blog jako: zaplatane siostry
    Lubię Blog na FB jako: Jolanta H.
    Odpowiedź: Najchętniej czytam o metamorfozach włosowych i podsumowaniach danych miesięcy. A jeśli blog nie dotyczy włosów to najpierw przeglądam te posty, w których blogerki pokazują nowości zakupowe- zawsze można znaleźć coś ciekawego dla siebie :)
    E-mail: zaplatane.siostry@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję Blog jako KosmetykiPannyJoanny
    Lubię Blog na FB jako Joanna D.
    Odpowiedź: Zacznę od tego, że lubię posty pisane konkretnie czyli krótko, wyszczególnione to co jest najważniejsze, polecane, estetyczne, klarowne oraz zawierające najważniejsze informacje. Co do tematyki to lubię czytać recenzję z np. analizą składu, z zdjęciami kosmetyków pielęgnacyjnych zarówno do ciała jak i -szczególnie, włosów. Bardzo cenie sobie Projekt Denko. Dzięki niemu w łatwy, szybki sposób zapoznajemy się z danym produktem i wiemy co na jego temat myśli dana osoba.
    E-mail: joasia909@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję Blog jako fuggitivo
    Lubię Blog na FB jako Magda P
    Odpowiedź: Bardzo lubię recenzje dobrych, szeroko dostępnych i niekosztujących zbyt wiele kosmetyków, które sama mogę bez problemu nabyć, gdy mnie zainteresują; bardzo lubię też posty pokazujące metamorfozy, czyli jak nawet najprostszy makijaż i inna fryzura odmienia; UWIELBIAM recenzje lakierów do paznokci i różnych preparatów typu odzywki do paznokci; bardzo lubię, gdy posty są bogate w zdjęcia; no i ostatnie ulubieństwo - posty zatytułowane 'Co jest w mojej torebce?', nie wiem w sumie dlaczego:)
    E-mail: magdus1171@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję Blog jako bloodydragon
    Lubię Blog na FB jako Klaudia Gawor
    Odpowiedź: ciężko mi jednostacznie odpowiedzieć na pytanie ponieważ chęć czytania postów zależy od potrzeby i nastroju (jak wiadomo, kobieta zmienną jest). Chętnie czytam posty z serii DIY, najbardziej różnych kosmetyków. Lubię takie posty, ponieważ w przeważającej ilości "są na każdą kieszeń" i wychodzę z założenia, że co zebrane z ogródka (owoce, rośliny ipt.), to dobre dla nas :)
    E-mail: itsalllie@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję Blog jako Serenitka B
    Lubię Blog na FB jako Monika Bochman
    Odpowiedź: Szczerze mówiąc sama nie wiem jakie posty lubię czytać najchętniej. Przyciągają mnie szczególnie posty makijażowe, pielęgnacyjne, tutoriale i DIY jednak zdarza się że trafiam na jakimś blogu na zwykły "lajfstajlowy" post od którego nie potrafię się oderwać. Bardzo podobają mi się też posty o kwiatkach z wyszukiwarki Google - ludzie potrafią zaskakiwać. A myślałam że nic już mnie nie zdziwi;) Wiele też zależy od autorki bloga, jeśli widać że daje z siebie wszystko a jej wpisy czyta się jednym tchem to jakakolwiek byłaby tematyka i tak będzie mi się podobać:)
    E-mail: akasha162@onet.eu
    Banner: http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję Blog jako: Glamourka89
    Lubię Blog na FB jako: Monika B.
    Odpowiedź: Jako kosmetoholiczka najchętniej na blogach czytam oczywiście o kosmetykach:-D
    E-mail: glamourka@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję Blog jako Rudaaa12
    Lubię Blog na FB jako rudaa12.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej lubię czytać posty, które są po prostu napisane ciekawie i z sercem. Co by było mi z tego gdybym najbardziej lubiła te o kosmetykach? Klikam w taki post, a tutaj masa błędów... aż się czytać odechciewa. Dlatego nie mam jednoznacznie określonego tematu. Taki post może być o wszystkim, o gotowaniu, o lekturach... jeśli tylko będzie napisany w miarę poprawnie, no i co najważniejsze z ogromnym sercem- na pewno mnie zainteresuje.
    E-mail: kornelia.wlosiak@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję Blog jako: nika88
    Lubię Blog na FB jako: One more dress
    Odpowiedź: Najchętniej czytam posty z recenzjami, nowinkami w kosmetycznym świecie, ale lubię też tzw. luźne posty blogerek, o tym co u nich słychać, o relacjach z wakacji. O tak uwielbiam czytam o podróżach i zawsze wtedy marzę, że kiedyś też odwiedzę dane miejsce. :)
    E-mail: one-more-dress@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję Blog jako Emi Włodarczyk
    Lubię Blog na FB jako Emi.Włodarczyk
    Odpowiedź:Najchętniej czytam posty z recenzjami kosmetycznymi :)
    E-mail:smerfik1702@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję Blog jako: Kasiorra
    Lubię Blog na FB jako: Kosmetyki Kasiorry
    Odpowiedź: Przede wszystkim musi być ciekawie, konkretnie i przejrzyście. Najbardziej lubię czytać o upiększających miksturach, które możemy zrobić sobie w domu (najlepiej z tego, co kupimy w spożywczaku - maseczki, kremy, toniki i inne cuda), następnie o kosmetykach naturalnych, porównania (np 2 identycznych kosmetyków z dwóch różnych firm).
    E-mail: kassiora90@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję Blog jako Mary Wedz
    Lubię Blog na FB jako Maria Wedz
    Odpowiedź: Lubie posty o walce blogerek z niedoskonałościami figury. Jesli chodzi o mnie to zazdroszczę efektu, ale nie mam dość silnej woli, żeby zacząć cwiczyc. Może dlateego, że drugim rodzajem moich ulubionych postów są te kulinarne. I z nich często czerpię insprację, idę do kuchni i pichcę...
    E-mail: marei17@poczta.fm

    OdpowiedzUsuń
  29. Witam serdecznie, Proszę przyłącz się do grona Polskich Blogów Kobiecych na Świecie.
    Zgłoszenie - wystarczy napisać komentarz na naszym blogu (link do Twojego bloga i miejsce z którego piszesz).
    Jesteśmy w sieci parę dni, a mamy już kilka ciekawych blogów na lisice. Sami zobaczcie. Polska, Anglia, Niemcy, Grecja!
    http://polskieblogikobiecenaswiecie.blogspot.co.uk/
    Buziaki xxx

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Agnieszka Wer...aka
    Lubię na FB: pod tym samym nazwiskiem
    Ja najchętniej czytam posty o tematyce typowo kosmetycznej, recenzje, haule zakupowe, denka kosmetyczne. Ogólnie tematyka taka przyciąga mnie najmocniej :) bo to jest coś co uwielbiam, chcę więcej więcej i więcej :)

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję Blog jako Blogerka Michalina
    Lubię Blog na FB jako Teresa P.
    Odpowiedź: Uwielbiam czytać posty na temat kolorowych kosmetyków oraz posty na temat nowych współprac :)
    E-mail: misiaaaaa13@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako Nika_87
    lubię fb jako Dominika K
    Najbardziej lubię czytać o włosowej pielęgnacji, u mnie jest tego bardzo mało a także podglądać ciekawe makijażę
    email kosmetyczneszalenstwo@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję Blog jako Goodtotry
    Lubię Blog na FB jako: Anna Sz.
    Odpowiedź: Bardzo lubię posty o nowościach na rynku kosmetycznym, o których do tej pory nie słyszałam. Zawsze zaglądam też na blogi zamieszczające recenzje szczegółowe, rzetelne i okraszone ładnymi zdjęciami.
    E-mail: goodtotry.ann@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję Blog jako Pomadka Nude
    Lubię Blog na FB jako Katarzyna K.
    Odpowiedź: Droga Madziu, najbardziej lubię czytać posty o ciekawostkach dotyczących pielęgnacji, kulinariów, jakieś tricki kosmetyczne, podpowiedzi. Z chęcią przeglądam również outfity i notki o zakupach. Ah i fajnie czyta się też takie zwykłe ploteczki o życiu codziennym, co nowego słychać itp ;)
    E-mail: pomadkowa@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję Blog jako: Wercia Kurka
    Lubię Blog na FB jako Weronika L.
    Odpowiedź: Najbardziej lubię czytać o nowościach kosmetycznych, recenzje, makijaże i ich tutoriale oraz o ulubieńcach :)
    E-mail: werciakurka@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  36. Dziękuję serdecznie za odwiedziny jednak nie wezmę udziału w tym konkursie :) Wolę swoją szczotkę :)

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję Blog jako malenka
    Lubię Blog na FB jako Maleńka bloguje
    Odpowiedź: Najchętniej czytam wpisy z inspiracjami, lub przepisami na różne smakołyki czy pomysły na śniadania, oraz o kosmetykach - szczególnie kolorowych i do pielęgnacji :)
    E-mail malenka0793@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję blog jako: Docia
    Lubię na FB jako: Dorota Kowalska
    Odpowiedź: Lubię czytać nieskomplikowane a ciekawie napisane posty o kosmetykach, pielęgnacji i makijażu oraz ciekawe porady, także te dotyczące stylizacji.
    E-mail: dorota61@onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję Blog jako: Kraina testów ...
    Lubię Blog na FB jako: Daria C.
    Odpowiedź: Najchętniej czytam te posty na blogach, które są odpowiedzią wujka google na moje "zapytanie" dotyczące danego "problemu". Uwielbiam gdy są dokładne zdjęcia, które pokazują nie tylko samo opakowanie, ale i konsystencję kosmetyku, a w przypadku kolorówki oczywiście musi być pokazany swathe ;)
    E-mail: kraina-testow@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nastąpiła zmiana, nadałam sobie nowy nick i obserwuję jako Darin

      Usuń
  40. Obserwuję Blog jako : Monika N
    Lubię Blog na FB jako : NO SIEMKA
    Odpowiedź: Posty najchętniej czytane przeze mnie to : pielęgnacja twarzy/ciała. Bardziej wolę się skupić na tym aby grać na nosie zmarszczkom, niedoskonałościom, zbliżającej się naprawdę jeszcze powolnymi krokami, starości.. ale zawsze ;-) Chętnie czytam recenzje i wybieram odpowiednie kosmetyki dla siebie. Kolorówka schodzi chwilowo na bok ;-)
    E-mail: monika.m.niedbalska@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję Blog jako maxcom
    Lubię Blog na FB jako Małgorzata L L
    Odpowiedź: Najbardziej interesują mnie kosmetyki i opinie o nich, ale to co lubię najbardziej to denka. czyli krótki zestaw tego co się sprawdziło a co nie. Bez rozwlekania się, bez opisów. Bo jak chcę coś konkretnego zaleźć do wyszukam na google. A denko, szczególnie jak ktoś ma podobne włosy/ cerę jest bardzo pomocne.
    E-mail:gosika90@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako:zakochana w kolorkach
    Lubię na Fb jako:zakochana w kolorkach
    Odpowiedź:najbardziej lubię oglądać makijaże wykonane przez blogerki.Chętnie czytam także recenzję produktów gdyż później wiem co warto kupować,a co nie.
    E-mail:goralka18@o2.pl
    Baner:TAK http://zakochanawkolorkach.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję Blog jako Blanka
    Lubię Blog na FB jako Świat Blanki
    Odpowiedź: Najchętniej czytam posty z trikami kosmetycznymi, różnym, czasem nawet dziwnym zastosowaniu produktów oraz tutoriale makijaży. Lubię też rzetelne recenzje z dużą ilością zdjęć i koniecznie składem kosmetyku.
    E-mail: unicorn8177@gmail.com

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję Blog jako: Julcia_88
    Lubię Blog na FB jako: Julia M
    Odpowiedź:Najchętniej czytam posty typu:
    -DIY,dzięki,którym możemy posłużyć się naszą wyobraźnią i za nieduże pieniądze zrobić COŚ z niczego.
    -"fakty o mnie"Dzięki takim postom dowiadujemy się bardzo dużo o autorze bloga.Sama zrobiłam taki post i bardzo dużo osób przyjęło go z dużym zainteresowaniem
    -recenzje,nauczyłam się,że jak coś kupię,to muszę wcześniej zobaczyć czy warto,jak produkt sprawdził się u innych,dlatego takie posty są przydatne i często takie czytam.
    -vlogi motywujące,na własnej skórze doświadczyłam jak to jest być wyćmiewanym,wyzywanym.
    Niektórzy nie zdają sobie sprawy ile osób potrzebuje pomocy.Takimi miejscami jest najczęćciej szkoła lub internet.Może byś coś napisała na temat hejtów?
    E-mail: machen32@wp.pl
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję Blog jako... Pepa
    Lubię Blog na FB jako... Świnka Pepa
    Odpowiedź: Najbardziej lubię czytać recenzje kosmetyczne kosmetyków pielęgnacyjnych. Uwielbiam gdy w poście autorka zamieszcza swoje zdjęcia i widać jaką kosmetyk ma konsystencję. Bardzo pomocne są też recenzje podkładów, tuszy do rzęs, cieni itp. ze zdjęciami, które przedstawiają jak kosmetyki prezentują się w rzeczywistości.
    E-mail: peputka89@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję Blog jako... Naughty Girl
    Lubię Blog na FB jako... Joanna W
    Odpowiedź: wszystko o modzie i kosmetykach.
    E-mail: naughtygirl0106@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję Blog jako: Crystal Brownie
    Lubię Blog na FB jako Ewa K.
    Odpowiedź: Najbardziej lubię blogi, które dotyczą DIY pielęgnacji - ciała, twarzy, włosów. Zwłaszcza jeśli dotyczą one problematycznej skóry. Sama mam taką i zamiast ładować pieniądze w coraz to droższe specyfiki, które nie pomagają lubię próbować metod naturalnych, dlatego też takie posty są moimi ulubionymi. :) Dodatkowo chętnie czytam blogi dziewczyn, które mają pojęcie o składach kosmetyków.
    E-mail: ewka.kw@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję Blog jako Sassy
    Lubię Blog na FB jako Karolina K.
    Odpowiedź: Kocham mobile mixy , to tak jakby być przy blogerce i widzieć a nie tylko czytać co robi.
    E-mail: karolina5k@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję Blog jako: setfiretotherain
    Lubię Blog na FB jako: Frozen malibu
    Odpowiedź:
    Najbardziej lubię czytać recenzje kosmetycznych nowości jak i przestrogi przed bublami ;) Lubię też posty zakupowe. Natomiast omijam raczej denka, które są jak dla mnie powtórką poprzednich recenzji jak i te posty które dotyczą włosomaniactwa :P
    E-mail: niezapominajki91@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuje jako: Luiza Woźniak
    fb: Luiza Woźniak
    email: luiza.wozniakk@gmail.com
    Odp: Takie jak Twój o kosmetykach i o modzie, lubię kosmetyki o dobrej opinii, jesteś dorosłą kobietą, piszesz samą prawdę, a nie jak dziewczyny z gimnazjum które chcą tylko dostać kosmetyki- dlatego lubię Twojego bloga.Wiesz dlaczego biorę udział w konkursie? Może to zabrzmi głupio ale naprawdę marzę o tej szczotce,szukałam tańszych odpowiedników ale boje się zaryzykować, bo jednak 50zł to dla mnie za dużo :/ moje włosy? ich prawie już prawie nie ma, żeby je rozczesać potrzebuje 20minut, przez co połowę wyrywam , dodatkowo wypadają mi strasznie, może dlatego że nie potrafię przytyć i ważę niecałe 40kg. Kupowałam szczotki z naturalnego włosia i inne-nic.. Wszystkiego już próbowałam.. Nie mogę patrzeć na dziewczyny które mają piękne długie włosy, bo ja zapuszczę max zapięcia od stanika i już się kruszą, łamią ..chyba nie są mi takie piękne pisane.. Tak bardzo proszę o tą szczotkę..

    OdpowiedzUsuń
  51. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Obserwuję Blog jako: Miętowy Eden
      Lubię Blog na FB jako Joanna Stanek
      Odpowiedź: Bardzo lubię posty zawierające recenzje produktów,które mnie interesują. Gdy planuję zakup jakiegoś kosmetyku, zawsze, ale to zawsze najpierw siadam przed komputer i czytam opinię internautek na jego temat. Wtedy jestem niemalże w 100% pewna,że owy produkt mnie nie zawiedzie i bardzo go polubię. W ten oto sposób udaje mi się kupować produkty,dzięki którym wiem,że "nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto" .
      E-mail: joannastanek@onet.eu

      Usuń
  52. Obserwuję Blog jako : michasiowa94
    Lubię Blog na FB jako: Justyna C*****
    Odpowiedź: Przejrzałam twojego bloga i od razu zainteresowało mnie najbardziej to, że piszesz recenzje na temat produktów dla dzieci, ponieważ sama mam 1,5 rocznego synka. Ogólnie podoba mi się też to że na twoim blogu jest wszystko nawet coś o ketchupie. Pokochałam twojego bloga ;)
    E-mail: Michasiowa94@gmail.com

    OdpowiedzUsuń

  53. Obserwuję Blog jako...Sabii
    Lubię Blog na FB jako...Sabi S.
    Odpowiedź:Recenzje wszelakie, cuda nieznane. Chcemy aby nam zostały zaprezentowane, i tak oto tu trafiając doznajemy szoku,patrząc na ilość słów nam znanych, jednak rzadko używanych. Także o cudnych bublach jak nam napiszesz, się uśmiechniemy i do rączki pewnie nie weźmiemy, a jak to na kobietę przystało o kosmetykach maści wszelakiej tez lubimy czytać;)
    E-mail:sabela87@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję Blog jako: k-rocka
    Lubię Blog na FB jako: Kasia Dusz*****
    Odpowiedź: Najbardziej lubię czytać o nowościach na rynku kosmetycznym, dzięki czemu dowiaduję się czego jeszcze nie mam, co warto wypróbować, a co jest bublem :)
    E-mail: kat.duszynska@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję Blog jako Coco
    Lubię Blog na FB jako Michalina S.
    E-mail: selwa.michalina@gmail.com
    Odpowiedź: Lubię czytać wiele recenzji, które są połączone z wieloma ciekawymi zdjęciami, a także o osiągnięciu celu w wymarzonej figurze ;)

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję Blog jako Małgosia
    Lubię Blog na FB jako Małgosia K****
    Odpowiedź: Najbardziej lubię oglądć aktualizacje włosowe,gdyż marzę wtedy o swoich włosach. Myślę co jeszcze włączyc do pielęgnacji itd.
    E-mail: daphne555@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję Blog jako anioleek89
    Lubię Blog na FB jako Marta P.
    Odpowiedź: Na blogach najchętniej czytam posty tego typu, w których widać, że autorka wkłada w nie serce. Nie są to jakieś suche schematy lecz notki pisane w taki sposób, że czyta się je jednym tchem i z niecierpliwością czeka na kolejne :) Sama nie mam takiego daru do pisania lecz chętnie czytam właśnie posty pisane w niebanalny sposób, mogą być nawet z lekką dozą humorystyczną. A jeśli chodzi o typ postów to lubię tutoriale pokazywane na blogach, przeglądy poczty oraz projekty denko :)
    E-mail: anioleek89@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję Blog jako axi_1099
    Lubię Blog na FB jako Ola G.
    Odpowiedź: Zdecydowanie najchętniej czytam nowości zakupowe oraz denka :D Lubię wiedzieć co w trawie piszczy, co gdzie kupić (np. na promocji) i za ile ;) Chętnie czytam też o kosmetykach naturalnych i do pielęgnacji włosów :)
    E-mail: alex_1000@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  59. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń

  60. Obserwuję Blog jako Anita Kaniasta
    Lubię Blog na FB jako Anita K
    Odpowiedź: Najchętniej czytam recenzje produktów, które chce kupić ;) jest to dla mnie bardzo przydatne.
    E-mail: anitak135@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  61. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  62. Nie biorę udziału w konkursach, ale dla tej szczotki powalczę:
    Obserwuję Blog jako Różowa Klara
    Lubię Blog na FB jako Dagmara D.
    E-mail: pinklifebyklara@gmail.com
    Odpowiedź: Przyznam szczerze, że jestem wzrokowcem i zanim przejdę do przeczytania postu mam zwyczaj rzucenia okiem na szatę graficzną. Duże znaczenie ma dla mnie kolorystyka, rozkład, układ gadżetów, ilość reklam, dobór czcionki, jej kolor oraz wielkość. Nie bez znaczenia jest również jakość zdjęć, ich wielkość i miejsce, w którym są robione. Interesują mnie blogi o tematyce fit, zdrowym stylu życia, ale i blogi o tematyce DIY, o recenzjach i opiniach produktów kosmetycznych, ale i spożywczych. Jeżeli blog przypada mi do gustu pod względem tematycznym, graficznym,stylistycznym, to od razu go obserwuję. Nie przepadam za blogami modowymi, mam wrażenie, że w tej dziedzinie wyrosły już 'królowe blogosfery', które zjadły wszystkie rozumy. O ile tematyka jest ważna, to jeszcze ważniejsza jest dla mnie osoba, która go prowadzi. Od razu widać, kiedy blog jest nastawiony tylko i wyłącznie na zysk, a nie na przyjemność z blogowania i dzielenia się swoim zdaniem i opiniami.

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję Blog jako... Avida Dollars

    Lubię Blog na FB jako... Avida Dollars - kosmetycznie

    Odpowiedź: Na blogach najbardziej lubię czytać pomysły na domowe kosmetyki. Jakieś maseczki, albo jak zrobić własny rozświetlacz w kremie itp. Drugim rodzajem moich ulubionych postów są te, w których opisywane są tańsze zamienniki drogiej kolorówki. Wiadomo, że nie każdego stać, a chciałby mieć chociaż coś podobnego ;) No i recenzje kolorówki. O ile z pielęgnacją można dać sobie radę to trafić na kolorówkowy bubel jest strasznie..

    E-mail:wornerka@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Banner na blogu: avida-dolars.blogspot.com

      Usuń
  64. przegapiłam?? ;)

    Obserwuję Blog jako Małgorzata K
    Lubię Blog na FB jako Małgorzata K.
    Odpowiedź: lubię czytać po prostu ciekawe posty, nie mam ulubionego tematu :) czasami zainteresuje mnie post o czymś co samo w sobie mnie nie interesowało do tej pory ;)
    E-mail: m.algosia@live.com

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuję Blog jako... PozytywnieCzarna.
    Lubię Blog na FB jako... Natalia Niemiec
    Odpowiedź: Najchętniej czytam denka, bo w jednym poście mogę przeczytać kilka recenzji w pigułce, jeśli zaś któryś produkt wyjątkowo mnie zainteresuje szukam więcej informacji na jego temat.
    E-mail: fajniutka@poczta.onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję Blog jako Pogodowa
    Lubię Blog na FB jako Izabela B.
    Odpowiedź: Najchętniej podczytuje " naturalne " posty z kosmetykami, eko i nowości :P ogólnie lubie męską pielęgnację, troche ciuchowo i zdecydowanie kulinaria :P proste szybkie dania ;D
    E-mail: izusc2@yahoo.pl

    OdpowiedzUsuń
  67. Obserwuję Blog jako tyśka5522
    Lubię Blog na FB jako Patrycja S
    Odpowiedź: Najchętniej poczytuje posty z recenzjami różnych kosmetyków i troszkę też o tym jak pomalować paznokcie
    E-mail:niunia5522@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuję Blog jako: Projekt M
    Lubię Blog na FB jako Anna W.
    Odpowiedź: A ja przyznam, że moje ulubione posty to projekt denko. Krótkie i na temat. Ciesze się, że nie rozpisujesz się na temat produktów, których recenzje wcześniej dodałaś. Bo wiele dziewczyn tak robi i strasznie mnie to denerwuje. Do tego fajnie, że można wyszukać recenzje produktu za pomocą tego przycisku na pasku ;)
    E-mail: epifaniee@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję Blog jako: iyss
    Lubię Blog na FB jako: Me, beauty and you
    Odpowiedź: Lubię posty, które są napisane od siebie, totalnie szczere i zawierające wiarygodne opinie - gdy tego brakuje to nawet najbardziej interesujący mnie temat jest niewart czytania. :)
    E-mail: iyss@op.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. banner na blogu: www.mebeautyandyou.blogspot.com


      Pozdrawiam serdecznie :)

      Usuń
  70. Obserwuję Blog jako : ♥Patrycja♥
    Lubię Blog na FB jako : Patrycja W.
    Odpowiedź: Najchętniej czytam posty o nowościach kosmetycznych <3
    E-mail: bestfriend@onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję Blog jako : pyy siaakk
    Lubię Blog na FB jako : Patrycja Tworek
    Odpowiedź: wszystkie posty o wspomaganiu porostu włosów, aktualizacje włosowe i zakupy z kosmetykami do włosów, i przedewszystkim kosmetyki DIY do włosów :)
    E-mail: notrepeatablee@op.pl

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdecznie za każdy komentarz :)

Proszę o nie spamowanie linkami.

W razie pytań zapraszam do kontaktu, mój adres e-mail to rossnett2@tlen.pl

SZABLON BY: PANNA VEJJS.